Ai apucat să-ți faci înscrierea la turneu?

Vino si joaca baschet la IASI Streetball Challenge in 28-29 mai!
UNDER 14 (U14), UNDER 18 (U18), OPEN MASCULIN si FEMININ.
Pentru cei mai experimentati dintre baschetbalisti avem si OLD BOYS (+45). Inscrierile la evenimentul nostru sunt in plina desfasurare.
Competitia exista chiar si inainte de primul fluier al turneului.Au inceput sa se completeze categoriile de la OPEN masculin si feminin cat si cele pentru U14 si U18.
Numarul maxim total de echipe care pot evolua in cele doua zile de concurs este de 70, ca suma pe toate categoriile. O categorie este validata daca sunt cel putin cinci echipe inscrise. Orase din care s-au inscris echipe: IASI, SIBIU, SUCEAVA, RADAUTI, HUSI, BUCURESTI, CLUJ, BACAU. Va reamintim ca inscrierile se pot face exclusiv online: www.sportalaiasi.ro/inscriere si sunt validate doar in urma achitarii taxei de participare (in limita a maxim 10 zile).La inscriere fiecare sportiv va primi un CADOU continand:

Iata si premiile puse in joc:
premii iasi streetball challenge 2016
In plus:

  • fiecare echipa castigatoare PREMIU I, SLAM DUNK si concursul de 3 puncte va primi cate un voucher in valoare de 150 lei din partea Carrefour Iasi Felicia
  • toti premiantii de la masculin, SLAM DUNK si concursul de 3 puncte vor primi un premiu de nutritie sportiva si energizare de la Weider.ro - Nutrition for Champs
  • la categoria FEMININ fiecare jucatoare a fiecarei echipe castigatoare PREMIU I-III, va primi produse YVES ROCHER si Ina Design
Multumim tuturor SPONSORILOR NOSTRI prin implicarea carora se cristalizeaza deja o comutitate de sprijin a baschetului din IASI.
Blue AirCentrul Comercial Felicia Iasi, CMC IASI, Klarwin, Carrefour Iasi FeliciaViper, Toyota IasiIna DesignWeider.ro - Nutrition for ChampsBitdefender Romania, YVES ROCHER, Ancada, Gip Est, Kiss FM.

Comments are closed.