Detalii inscrieri categorii si premii!

Detalii inscrieri categorii si premii!

n 20 de zile ne vom intalni din nou la PALAS Streetball Challenge powered by CONDUENT, cand va fi soare, va fi cald, ne vom bucura de baschet si ne vom distra pe cinste!

Sponsorul principal al evenimentului este KAUFLAND Romania.

Inscrierile se vor face incepand cu ziua de luni, 4 iunie 2018, in limita a maxim 50-55 de echipe inscrise, la toate categoriile.
Spre deosebire de editiile anterioare, NU VA EXISTA TAXA DE INSCRIERE.

Vor fi concursuri de indemanare sportiva, spectaculoasa competitie de SLAM DUNK by KAUFLAND si concursul de aruncari de 3 puncte.

Turneul nostru este inscris in calendarul oficial FIBA 3x3 si face parte din circuitul national de asemenea.
PALAS Streetball Challenge este un eveniment deja foarte cunoscut in randurile iubitorilor de baschet din Iasi si din tara.

PROCEDURA DE INSCRIERE ONLINE la PALAS Streetball Challenge -editia a III-a.
PALAS Streetball Challenge, MUST HAVE-UL acestei veri...

ETAPA 1 : - Toti participantii trebuie sa detina profil oficial si confirmat pe platforma www.play.fiba3x3.com;
ETAPA 2 : - Luni la ora 15:00, in saptamana turneului se deschid inscrierile pe site-ul www.3la3.ro;
ATENTIE! Va rugam urmariti informatiile furnizate de Sport a La Iasi, atat pe site cat si pe pagina noastra de facebook pentru perioada de inscrieri SAU numarul limita de echipe admise in turneu .
ETAPA 3:
- Luni la ora 15:00, dupa ce se deschid inscrierile, capitanul echipei va inregistra echipa la turneu, pe site-ul www.3la3.ro .
- Dupa completarea informatiilor solicitate va primi un e-mail, in care va trebui sa acceseze un link pentru a putea adauga jucatori in echipa .
- In momentul in care un jucator este adaugat in echipa, acesta primeste un e-mail (pe adresa cu care a creat profilul pe play) cu o invitatie la turneu. Pentru a confirma participarea la turneu, jucatorul respectiv trebuie sa accepte invitatia .
- O echipa este inscrisa corect la turneu, in momentul in care minim 3 jucatori accepta (confirma) invitatia la turneu.
ATENTIE !
Adaugarea jucatorilor in echipa, dupa inscriere, precum si acceptarea invitatiilor (in cazul in care link ul nu functioneaza), se pot face prin logarea in profil pe www.play.fiba3x3.com. Sub poza de profil, in tab-ul ACTIVITY, gasiti turneul si acolo puteti edita.
ATENTIE !
In cazul in care un jucator detine mai multe conturi pe play, capitanul trebuie sa stie care este cel corect pentru a fi adaugat in echipa. In caz contrar, jucatorul in cauza nu va primi nici e-mail, nici notificari legate de inscrierea la turneu !
ATENTIE !
In cazul jucatorilor sub 13 ani (baby mixt si mini), nu este necesara o adresa de e-mail pentru a crea profilului. Acesta se face doar pe baza numelui sau a unui nick-name .
Pentru a fi mai usor in momentul adaugarii jucatorilor, la crearea profilului, se recomanda folosirea unui nickname distinctiv.
Inscrierea poate fi facuta de un parinte: Luni la ora 15:00 – www.3la3.ro– alege categoria – register team – register as team lead – completeaza informatiile solicitate, adauga jucatorii in echipa, dupa care trebuie sa acceseze pe www.play.fiba3x3.com fiecare profil al celor mici pentru a accepta invitatiile.

CATEGORII si GRILA DE PREMIERE

Locatia oferita de Palas IASI si sprijinul partenerilor nostri au contribuit la dezvoltarea evenimentului an de an.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.