News

PALAS Streetball Challenge editia III 2018

IASI, PALAS, 9 si 10 iunie 2018

Peste 500 de jucatori au luat parte in week-end la un adevarat festival al sportului urban disputat in doua orase diferite care s-au duelat de la distanta în 3x3 City Challenge. Raiffeisen Bank Cluj Napoca Streetball by Regina Maria, gazduit de Iulius Mall respectiv Raiffeisen Bank Iasi Streetball powered by CONDUENT găzduit de Palas IASI au fost turneele care au animat week-end-ul si le-au oferit clujenilor, respectiv iesenilor sansa de a se intrece la noua disciplina olimpica.

PALAS Streetball Challenge powered by CONDUENT s-a aflat la cea de a 3-a editie.
Sponsorul principal al evenimentului a fost KAUFLAND Romania.

Baschetul 3x3 se va juca in premieră la Tokyo 2020, acolo unde nationalele României spera sa se califice, unul dintre criterii fiind clasamentul pe natiuni. Turneele Sport Arena Streetball ofera sansa jucatorilor romani de a acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3, care se contabilizeaza si in ierarhia pe natiuni.

Revenind la PALAS Streetball Challenge, evenimentul a strans 56 de echipe in competitie si peste 200 de jucatori dornici sa-si puna in valoare talentul, din Romania, Franta si Republica Moldova.
Concursurile cu premii oferite de sponsorii nostri nu au lipsit nici de data asta, concursurile de aruncari de 2 puncte si SLAM DUNK, facand deliciul spectatorilor.

Toti jucatorii au aratat ca iubesc baschetul si ca pe teren sunt in stare sa dea totul pentru victorie. Insa podiumul are doar 3 pozitii.

La categoria OPEN M campioana a fost Rapid Bucuresti, iar abonatii deja la marele CEC in valoare de 5.000 lei, Bogdan Sandu, Alin Spahiu, Catalin Bordei si Catalin Vlaicu au bifat a treia finala la rand si al doilea titlu de campioni din acest sezon. FELICITARI!

Ii felicitam pe toti jucatorii si jucatoarele, pe podium sau nu si ii asteptam din nou, cu forte proaspete anul viitor la editia a 4-a, pe care va asiguram de pe acum ca o vom realiza.

Multumim inca odata tuturor sponsorilor si partenerilor nostri, pentru suportul oferit si fara de care nimic nu s-ar fi putut construi, aici la IASI