ÎNSCRIERE

 

ANUNT IMPORTANT - REMINDER!

ETAPA 1 : - Toti participantii trebuie sa detina profil oficial si confirmat pe platforma www.play.fiba3x3.com;
ETAPA 2 : - Luni la ora 15:00, in saptamana turneului se deschid inscrierile pe site-ul www.3la3.ro ;
ATENTIE! Va rugam urmariti informatiile furnizate de Sport a La Iasi, atat pe site cat si pe pagina noastra de facebook pentru perioada de inscrieri SAU numarul limita de echipe admise in turneu .
ETAPA 3:
- Luni la ora 15:00 , dupa ce se deschid inscrierile, capitanul echipei va inregistra echipa la turneu, pe site-ul www.3la3.ro .
- Dupa completarea informatiilor solicitate va primi un e-mail , in care va trebui sa acceseze un link pentru a putea adauga jucatori in echipa .
- In momentul in care un jucator este adaugat in echipa , acesta primeste un e-mail (pe adresa cu care a creat profilul pe play ) cu o invitatie la turneu . Pentru a confirma participarea la turneu, jucatorul respectiv trebuie sa accepte invitatia .
- O echipa este inscrisa corect la turneu , in momentul in care minim 3 jucatori accepta (confirma) invitatia la turneu .
ATENTIE !
Adaugarea jucatorilor in echipa , dupa inscriere , precum si acceptarea invitatiilor (in cazul in care link ul nu functioneaza) , se pot face prin logarea in profil pe www.play.fiba3x3.com . Sub poza de profil , in tab-ul ACTIVITY , gasiti turneul si acolo puteti edita.
ATENTIE !
In cazul in care un jucator detine mai multe conturi pe play , capitanul trebuie sa stie care este cel corect pentru a fi adaugat in echipa . In caz contrar, jucatorul in cauza nu va primi nici e-mail, nici notificari legate de inscrierea la turneu !
ATENTIE !
In cazul jucatorilor sub 13 ani (baby mixt si mini) , nu este necesara o adresa de e-mail pentru a crea profilului.Acesta se face doar pe baza numelui sau a unui nick-name .
Pentru a fi mai usor in momentul adaugarii jucatorilor, la crearea profilului, se recomanda folosirea unui nickname distinctiv.
Inscrierea poate fi facuta de un parinte: Luni la ora 15:00 – www.3la3.ro – alege categoria – register team – register as team lead – completeaza informatiile solicitate, adauga jucatorii in echipa , dupa care trebuie sa acceseze pe www.play.fiba3x3.com fiecare profil al celor mici pentru a accepta invitatiile.

Descarca aici declaratia pentru minori