SPONSORI

De ce să devii sponsor?

Competitia de streetball de la Iasi, va aduce la startul ei peste 70 de echipe inca de la prima editie. Baschetul este al doilea sport ca si audienta in Romania prin competitii si mediatizare TV. In plus va exista concurs de slam-dunk cu participare internationala, concurs de aruncari de 3 puncte si mult indragitul concurs de aruncare de la centrul terenului. Intreg evenimentul va avea si momente artistice asigurate de scoli de dans, trupe de break dance.

Un astfel de proiect, a intrunit majoritar doar feedback-uri pozitive si de incurajare; este nevoie si de alaturarea langa eveniment a unor companii din telecom, banking, retail, food &beverages, outsourcing, IT, care in general sunt implicate in acest tip de activitati. Incercam sa aducem mesajul nostru in reteaua profesionala LinkedIn, pentru a veni in contact cu oamenii de MK, PR, organizare evenimente, comunicare corporatista, carora sa le putem prezenta evenimentul si care sa-l sustina si sprijine.

Sunt alaturi de noi:

palasa iasi logo 1

Situat în centrul istoric al Iașului, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil "oraş în inima oraşului". Axat pe conceptul „lifestyle center”, PALAS include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, hotel 4*, clădiri de birouri clasa A, parcare subterană cu aproximativ 2.500 locuri, parc şi spaţii verzi, toate pe o suprafaţă construită de peste 270.000 mp.

Infiintata in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania (in Radauti-Suceava si Ploiesti-Prahova). Portfoliul sau extins include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice.

alexandrion grup
Ancada-logo

Toate articolele sportive Ancada, atat accesoriile, pantofii de sport, cat si echipamentul propriu-zis, au fost concepute astfel incat sa coresponda exigentelor clientilor nostri.

Pe langa faptul ca au un design atractiv, produsele noastre incorporeaza tehnologii de ultima ora, menite sa imbunatateasca performanta sportivilor.

Augustinian este furnizorul dumneavoastra pentru piscine, hidromasaj, sauna si solarii profesionale.

Bright Blue water background
bitdefender-logo

Inca de la inceputul sau in 2001, Bitdefender continua sa ridice stacheta pentru a stabili noi standarde in prevenirea proactiva a amenintarilor si eliminarii virusurilor, conducand, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detectie de securitate care previn extinderea amenintarilor.

Blue Air este o companie romana de aviatie privata, de tip low-cost, cu sediul in Bucuresti. Baza principala a companiei este Aeroportul International Henri Coanda, principalul aeroport al Bucurestiului.

Blue-Air-logo
carrefour-logo

Hipermarketul Carrefour reuneste o gama larga si diversa de produse, atat alimentare cat si non alimentare, printre care produse textile, de casa, pentru masina, electronice si electrocasnice.

ECOTIC este o organizatie colectiva, non profit, care se ocupa de managementul deseurilor de echipamente electrice si electronice in numele a peste 380 de producatori afiliati. ECOTIC te ajuta sa intelegi de ce trebuie sa reciclezi corect deseurile de echipamente electrice (DEEE) si bateriile uzate (DBA).

centrul municipal de colectare-logo
fundatia-sp-iesean-logo

Primaria Iasi prin Fundatia Sportului Iesean sprijina si sustine activitatea sportiva de performanta din judetul Iasi.

Cu peste 80 de magazine ale unor renumite branduri, Felicia iti ofera o experienta unica de cumparaturi si oportunitatea de a gasi tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc.

Felicia-logo
sigla-ina-design

Producator roman de haine pentru dama si tineret.

Asculti doar HITURI.

kissfm_logo
klarwin-logo

Klarwin® este compania europeana specializata in servicii de consultanta tehnica, implementare sisteme si service in sfera ingineriei aplicate proceselor de productie, in domeniul ingineriei, filtrarii, separarii si purificarii fluidelor si tratarii apei.

ALWAYS A BETTER WAY

Toyota-iasi-logo
viper-club-logo

Clubul Viper te ajuta sa-ti petreci timpul liber intr-un mod cat mai activ, beneficiind de o complexitate de jocuri ce nu mai poate fi gasita in alt loc in oras.

Weider - 70 de ani de excelenta - Weider Germany va ofera cele mai eficiente si mai apreciate suplimente nutritive din lume.

weider-romania1
Yves-Rocher-logo

Yves Rocher recolteaza plantele din propriile campuri cultivate in standardele agriculturii ecologice. Pentru ca respectul pentru plante si pentru natura inseamna respectul pentru frumusetea dumneavoastra.

Zile si Nopti este singura revista din Iasi ce ofera cititorilor sai un ghid complet de petrecere a timpului liber, alaturi de continut de calitate.

Ziles si nopti-logo