SPONSORI

De ce să devii sponsor?

Competitia de streetball de la Iasi, va aduce la startul ei peste 70 de echipe inca de la prima editie. Baschetul este al doilea sport ca si audienta in Romania prin competitii si mediatizare TV. In plus va exista concurs de slam-dunk cu participare internationala, concurs de aruncari de 3 puncte si mult indragitul concurs de aruncare de la centrul terenului. Intreg evenimentul va avea si momente artistice asigurate de scoli de dans, trupe de break dance.

Un astfel de proiect, a intrunit majoritar doar feedback-uri pozitive si de incurajare; este nevoie si de alaturarea langa eveniment a unor companii din telecom, banking, retail, food &beverages, outsourcing, IT, care in general sunt implicate in acest tip de activitati. Incercam sa aducem mesajul nostru in reteaua profesionala LinkedIn, pentru a veni in contact cu oamenii de MK, PR, organizare evenimente, comunicare corporatista, carora sa le putem prezenta evenimentul si care sa-l sustina si sprijine.

Sunt alaturi de noi:

palasa iasi logo 1

Situat în centrul istoric al Iașului, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil "oraş în inima oraşului". Axat pe conceptul „lifestyle center”, PALAS include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, hotel 4*, clădiri de birouri clasa A, parcare subterană cu aproximativ 2.500 locuri, parc şi spaţii verzi, toate pe o suprafaţă construită de peste 270.000 mp.

Augustinian este furnizorul dumneavoastra pentru piscine, hidromasaj, sauna si solarii profesionale.

Bright Blue water background
Blue-Air-logo

Blue Air este o companie romana de aviatie privata, de tip low-cost, cu sediul in Bucuresti. Baza principala a companiei este Aeroportul International Henri Coanda, principalul aeroport al Bucurestiului.

ECOTIC este o organizatie colectiva, non profit, care se ocupa de managementul deseurilor de echipamente electrice si electronice in numele a peste 380 de producatori afiliati. ECOTIC te ajuta sa intelegi de ce trebuie sa reciclezi corect deseurile de echipamente electrice (DEEE) si bateriile uzate (DBA).

centrul municipal de colectare-logo
CJ-IASI-small

Consiliul judetean Iasi

Asculti doar HITURI.

kissfm_logo
klarwin-logo

Klarwin® este compania europeana specializata in servicii de consultanta tehnica, implementare sisteme si service in sfera ingineriei aplicate proceselor de productie, in domeniul ingineriei, filtrarii, separarii si purificarii fluidelor si tratarii apei.

Clubul Viper te ajuta sa-ti petreci timpul liber intr-un mod cat mai activ, beneficiind de o complexitate de jocuri ce nu mai poate fi gasita in alt loc in oras.

viper-club-logo
CONDUENT

Our promise is built on innovation, expertise and the valued partnership of our people. It’s how we deliver on that promise that makes us different.


Ecomold Invest

Ecomold2
Kaufland

Kaufland Romania S.C.S.


Primaria Municipiului Iasi

primaria iasi