DESCRIERE

afis-crosul-firmelor-iasi-2017

Crosul Firmelor Iasi”, cel mai mare eveniment din Iasi dedicat sportului corporatist (alergare), este un team building sportiv, in cadrul caruia angajatii companiilor pot participa la proba de alergare, in incercarea de a castiga individual, contribuind la castigarea primelor 3 locuri pentru top firma cu cei mai multi participanti finalisti, cat si primele 3 firme în functie de punctele acumulate la sosire la cele doua probe.

Evenimentul reprezinta o buna oportunitate de a lega noi relatii de afaceri, de a interactiona cu parteneri actuali sau viitori parteneri. Deoarece evenimentul este destinat firmelor, acesta are si valente educative, care in de trasaturile unui angajat model într-o companie. Astfel, evenimentul devine un cadru optim pentru manifestarea, promovarea unor valori precum responsabilitatea colectiva, spiritul de echipa, corectitudinea, fiind o punte de legatura si comunicare intre participanti cu interese asemanatoare.

Daca in alte tari se organizeaza saptamanal orice fel de concursuri sportive la care participa persoane de orice categorie de varsta, de pregatire fizica, de la manageri pana la secretare, de la ingineri pana la muncitori, de la mamici cu copii in carucioare pana la bunici si bunicute credem ca se poate extinde si la noi in Iasi, pentru oricine cu o mentalitate pozitiva.

Prin sport promovam:

 • Practicarea sportului amator
 • O viata activa si sanatoasa in companiile din Iasi
 • Spiritul de echipa si team building
 • Socializarea intr-un mediu competitive
 • Responsabilitate colectiva
 • Spiritul de fair-play

“Crosul Firmelor Iasi” este un eveniment care aduce beneficii pe mai multe planuri: angajatilor, firmelor si nu in ultimul rand orasului dar si judetului.

In primul rand, angajatii firmelor, oamenii care lucreaza in diferite departamente vor avea ocazia sa se antreneze, sa alerge, sa pedaleze si sa constate ca miscarea in aer liber este o alegere buna pentru mentinerea tonusului fizic si psihic, contribuind la sanatatea organismului.

Pe de alta parte, firmele au ocazia sa isi creasca notorietatea si sa-si creeze o imagine pozitiva prin participare efectiva sau parteneriat cu un eveniment popular si indragit de public, precum alergarea, pedalarea in ora. In acelasi timp, prin asocierea cu sportul si valorile traditionale ale sportului, firmele isi afirma valorile organizationale si ale brandului propriu, precum responsabilitatea, corectitudinea, competitivitatea, dinamismul, spiritul de echipa, deschiderea, participarea, sociabilitatea. Participantii vor purta tricouri/sepci personalizate, deci vor fi activi si vizibili!

Nu in ultimul rand, orasul si comunitatea locala vor obtine beneficii din acest eveniment, in privinta imaginii generale, orasul va fi vazut ca un loc in care se desfasoara competitii interesante, comunitatea locala va fi privita ca un sustinator al sportului dar si in privinta aspectului economic favorabil.

crosul firmelor 5

"Crosul Firmelor Iasi" face parte din circuitul national "Crosul Firmelor", care desfasoara evenimente similare in Bucuresti si Timisoara.

Informatii cursa

Probele evenimentului: - alergare

Distante: 1 tur cca. 5 km

Data evenimentului: Iasi, 2 septembrie 2017

Cotizatia de participare

Cotizatia de participare este în functie de numarul de angajati. Fiecare participant din partea firmei va semna o declaratie ca participa pe propria raspundere (vezi sectiunea Inscriere).

SPORT A LA IASI - CIF 35228037, Numarul si Data Inscrierii in Registrul Special: 116/A/30.10.2015, infiinţata in anul 2015, cu sediul in IASI, B-dul Dacia, nr. 9, cont RO49 INGB 0000 9999 0546 8404   deschis la ING BANK, reprezentata legal de catre SCHIOPU Dorin

Pachet inscriere:

Cip cronometrare, numar de concurs (personalizate cu numele participantului, numar personalizat cu sigla firmei)

Drept de autor

Organizatorii “Crosului Firmelor Iasi” sunt autorizati sa foloseasca si sa reproduca orice material continand imagini cu paticipantii inscrisi la eveniment, cat si cu logo-ul firmelor.

Conditii de participare

 1. Fiecare firma isi va desemna un reprezentant. Acesta are responsabilitatea de a coordona participarea firmei la eveniment.
 2. Atletii, ciclistii profesionisti sunt exclusi de la participare, chiar daca sunt angajatii unei firme. Se considera sportiv de performanta o persoana care primeste indemnizatie de sportiv de la un club sportiv.
 3. Toti participantii trebuie sa subscrie la conditiile de inscriere, mai ales cu privire la acordul de participare specificând prin acordul lor ca sunt sanatosi si ca au avut o perioda de pregatire corespunzatoare.
 4. Numarul de concurs trebuie afisat vizibil, pe pieptul participantilor, fara a aduce modificari, cip-ul pentru alergare se prinde la siretul pantofului prins la glezna!
 5. Este in spiritul acestei competitii ca participantii sa reprezinte compania într-o maniera sportiva si fair play. Organizatorul poate sa descalifice un participant daca constata neaderarea la aceste norme etice sau încalcarea lor.
 6. Modificarile ulterioare ale conditiilor de inscriere, datorita unor cauze neprevazute, nu afecteaza valabilitatea conditiilor de inscriere. Organizatorul va informa firmele participante indata ce va avea cunostinta despre aceste modificari.
 7. Interpretarea conditiilor pe participare este in apanajul unic al organizatorului. Din motive care tin de organizarea acestei competitii sportive, rambursarea cotizatiei de participare nu este posibila.

NU se da altei persoane, NU se prinde la gat, NU se pune in buzunar, NU se lasa in masina, etc.)

Va rugam sa informati toti participantii de aceste reguli.