VEO RUNNING DAY

veo-running-day

Concept:  FIRMELE din IASI, fac SPORT!

Eveniment:  “VEO Running Day” IASI, 22 octombrie 2016

VEO Running Day este un eveniment sportiv realizat de catre asociatia “SPORT a la IASI” avand partener pe VEO Worldwide Services si care se adreseaza exclusiv angajatilor acestui partener. Acest eveniment sportiv face parte dintr-un grup de evenimente similare (organizatoric si conceptual), dar cu destinatii diferite, dupa cum urmeaza:

 • IASI BIKING HIKE
 • CROSUL FIRMELOR IASI
 • IASI STREETBALL CHALLENGE

VEO Running Day, va avea loc pe stadionul municipal IASI si va dura aproximativ 3 ore. Pe langa competitiile in sine, participantii vor avea in program si alte activitati: ZUMBA, tombole, muzica, antren social.
Pozele si filmuletele care vor rezulta in urma evenimentului, vor fi puse la dispozitia VEO Worldwide Services si a angajatilor participanti.

Desfasurator estimat:

 • 9.00 – 9.30: sosirea participantilor si primirea pachetelor de competitie
 • 9.30 – 10.00: program de incazlire si intrare in effort cu un instructor de ZUMBA
 • 10.00 – 10.40: Proba de stafeta 5 x 800 m (2 ture complete de pista)
 • 10.45 – 11.30: Proba de viteza 1 x 400 m
 • 11.30 – 12.00: Premierea castigatorilor

Discipline sportive si premii:

 • Stafeta o 5 x 800 m (fiecare membru al echipei de 5, va efectua cate 2 ture completa de pista)
 • Viteza o 1 x 400 m (fiecare sportiv va efectua cate o tura complete de pista)

Premiile vor fi:

 • premiul I, II, III stafeta 5 x 800 = 15 cupe
 • premiul I, II, III viteza 1 x 400 m = 3 cupe

Obiectiv:

Obiectivul acestui eveniment este acela de a promova practicarea sportului la nivelul firmelor si al angajatilor acestora.

Premize si Avantaje:

Viata de zi cu zi, forteaza oamenii sa acorde o atentie tot mai mica miscarii si sportului. O minte sanatoasa exista doar intr-un corp sanatos iar miscarea, exercitiile fizice, sportul, ajuta organismul sa fie mai sanatos si mai puternic.
Angajati puternici si sanatosi, inseamna o productivitate crescuta, inseamna o companie mai puternica si mai profitabila!
Evenimentul in sine, pe langa latura sportiva, are si un puternic caracter de team-building, intrega echipa sau echipele fiind implicate/e sa atinga un obiectiv competitiv, in afara orelor de program.

Desfasurare pe discipline sportive (mod, detalii, regulamente).

Stafeta 5 x 800 m - Acesta disciplina sportiva se va desfasura in incinta stadionului municipal IASI si va avea o lungime de 4 km (10 ture stadion). Startul va avea loc de la ora 10.00 Fiecare echipa va avea cate 5 participanti, ce vor avea fiecare cate un cip de monitorizare pentru a se verifica parcurgerea traseului si pentru timpii de concurs obtinuti. De asemenea fiecare participant va primi cate un pachet de start.
Inaintea startului se va efectua incalzirea participantilor printr-un moment WARMUP realziat de un trainer profesionist; momentul va dura aprox 20-30 minute cu tot cu interactiunea trainerului cu publicul.
In perioada in care participantii sunt pe traseu, la start se vor organiza diverse momente artistice.

Viteza 1 x 400 m - Aceasta disciplina sportiva se va desfasura in incinta stadionului municipal IASI si va avea o lungime de 400 m (1 tura stadion). Fiecare concurrent va alerga cate o tura de stadion, in viteza maxima posibila. Startul va avea loc de la ora 10.45